Startpagina Veiligheid Hoe veilig is U Tease Me?

Hoe veilig is U Tease Me?

Last updated on Aug 24, 2023

Overzicht Veiligheid

We begrijpen bij U Tease Me hoe belangrijk veiligheid en privacy zijn voor onze gebruikers en we willen graag uitleggen hoe we ervoor zorgen dat ons platform een veilige en betrouwbare omgeving is voor iedereen.

  • Europese Servers en GDPR/AVG Compliance: We hosten al onze gegevens op Europese servers, wat betekent dat we voldoen aan de strenge regelgeving zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Dit houdt in dat we jouw persoonlijke gegevens op een veilige en verantwoorde manier behandelen en beschermen.

  • Artificiële Intelligentie voor Veiligheidscontroles: We maken gebruik van geavanceerde artificiële intelligentie (AI) om onze systemen te monitoren en potentiële bedreigingen te identificeren. Deze AI-technologie helpt ons bij het detecteren van ongewenst gedrag, mogelijke hackers en andere risico's die de veiligheid van onze gebruikers kunnen compromiteren.

  • Melding aan Moderators: Zodra onze AI-systemen verdacht gedrag detecteren, worden deze meldingen onmiddellijk doorgestuurd naar onze ervaren moderators. Deze professionals beoordelen de meldingen en nemen indien nodig passende maatregelen om de veiligheid van U Tease Me te handhaven en te garanderen.

  • Actief en geverifieerd account vereist: We begrijpen dat veiligheid begint bij wie toegang heeft tot U Tease Me. Daarom hebben we een extra beveiligingslaag ingebouwd: het is niet mogelijk om U Tease Me of profielen van gebruikers te bezoeken zonder een geactiveerd account te hebben. Ook zorgen wij er voor dat alleen geverifieerde gebruikers / accounts toegang hebben tot U Tease Me, wat de algemene veiligheid en integriteit verbetert.

Onze moderators

Bij U Tease Me nemen we de veiligheid en het welzijn van onze gebruikers uiterst serieus. Daarom willen we benadrukken dat we een team van toegewijde moderatoren hebben die bijna 24 uur per dag actief zijn om ervoor te zorgen dat onze community veilig blijft.

Onze moderatoren hebben een diepgaand begrip van onze richtlijnen en veiligheidsprotocollen. Zodra er zich een onveilige situatie voordoet of verdacht gedrag wordt gedetecteerd door onze AI-systemen, treden onze moderatoren onmiddellijk op. Ze beoordelen meldingen nauwkeurig, nemen gepaste maatregelen en handhaven de integriteit van U Tease Me.

Onze moderatoren zijn getraind om proactief te zijn en voortdurend het platform van U Tease Me te monitoren op potentieel risicovol gedrag. Dit betekent dat ze niet alleen reageren op problemen wanneer ze zich voordoen, maar ook proberen te voorkomen dat ze überhaupt ontstaan. Door dit proactieve aanpak houden we U Tease Me een veilige en positieve omgeving voor iedereen.

We willen dat je met vertrouwen kunt genieten van alles wat U Tease Me te bieden heeft. Als je ooit een situatie tegenkomt die je als onveilig ervaart of als je twijfels hebt over bepaalde interacties, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze moderatoren. We zijn er om te helpen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring bij U Tease Me zo veilig en aangenaam mogelijk is.

Toegang tot data

Veiligheid staat bij U Tease Me voorop. Ook in het geval van data. Onze moderators en/of beheerders hebben geen toegang tot privé chatgesprekken die je hebt met andere gebruikers. Alle data die ontvangen en verstuurd is via een privé chatgesprek is gecodeerd opgeslagen en is niet te decoderen door onze moderatoren of beheerders. Ook onze Service Provider en Cloud Web Service Platform heeft geen mogelijkheid om je chats in te zien.

Ook kunnen wij geen audio- of videogesprekken afluisteren, terugluisteren of op een andere manier onderscheppen of opnemen. Audio- en videogesprekken worden niet opgenomen.

Wat te doen bij een onveilige situatie?

Als je je onveilig voelt, vragen hebt over onze veiligheidsmaatregelen of suggesties hebt om onze veiligheid nog verder te verbeteren, staan we altijd open voor feedback, neem direct contact met ons op.