Startpagina Account Hoe krijg ik een geverifieerd profiel?

Hoe krijg ik een geverifieerd profiel?

Last updated on Aug 24, 2023

Een geverifieerd profiel met een blauw vinkje (badge) toont aan andere gebruikers dat jouw profiel authentiek is. Alleen Bekende mensen, Acteurs, Moderatoren en Beheerders kunnen in aanmerking komen voor verificatie. Volg onderstaande stappen om jouw profiel te verifiëren.

Stap 1: Navigeer naar de Verificatie pagina

• Log in op je account op U Tease Me;

• Klik rechtsbovenin op je foto en kies voor Instellingen;

• In instellingen kies je voor Verificatie.

Stap 2: Upload je identiteit en een foto van je gezicht

• Je wordt nu gevraagd om je identiteit te verifiëren. Dit doen we om te controleren of je in aanmerking komt voor een geverifieerd profiel;

• Volg de instructies om een kopie van je ID Kaart en een foto van je gezicht te uploaden. Zorg ervoor dat de informatie op je identiteitsbewijs (ID kaart of Paspoort) duidelijk leesbaar is en dat je gezicht goed zichtbaar is op de foto. Je mag niet relevante informatie zoals je BSN (Burger Service Nummer) onleesbaar maken;

• Vertel ons in het tekstveld waarom je geverifieerd moet worden.

Stap 3: Verificatieproces voltooien

• Nadat je de documenten hebt ingediend, zal ons team deze beoordelen om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de vereisten voor verificatie;

• Houd er rekening mee dat dit proces enige tijd kan duren, afhankelijk van de drukte en de beoordelingsduur van ons team.

Stap 4: Geverifieerd Profiel

Zodra je verificatie is goedgekeurd, ontvang je een melding op je account. Je profiel zal nu het blauwe vinkje (badge) tonen, wat aangeeft dat je profiel is geverifieerd.

Gefeliciteerd! Je hebt nu een geverifieerd profiel op ons platform.

Niet geaccepteerd

Je kunt slechts één keer een verzoek tot verificatie indienen. Indien je verificatie niet gelukt of geweigerd is en je van mening bent dat je verificatieverzoek niet goed beoordeeld is, neem dan contact op met Team Support of stuur een e-mail naar support@uteaseme.com.

Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zullen zorgvuldig omgaan met de verstrekte documenten en persoonlijke informatie, en ze alleen gebruiken voor het doel van verificatie.

Na verificatie worden de geuploade bestanden vernietigd op ons platform.