Startpagina Ons platform Wat is U Tease Me?

Wat is U Tease Me?

Last updated on Aug 24, 2023

Welkom bij U Tease Me - Hét nieuwe sensueel en erotisch contactplatform

Opgericht in september 2023. Wij zijn U Tease Me, een nieuw erotisch (contact) platform waar je met vertrouwen je grenzen kunt verkennen en in contact kunt komen met gelijkgestemden die jouw passie(s) delen.

Een kleine historie

In 2022 ontstond het idee voor een nieuw revolutionair platform. Een platform dat veiligheid en plezier combineert en dat de hiaten opvult die bestonden bij andere erotisch contact websites. Het viel op dat deze websites niet alleen onveilig waren, maar er ook gedateerd uitzagen, niet goed of gebruiksvriendelijk werkte op mobiel en niet langer spannende nieuwe functionaliteiten boden. Ook zijn andere websites vaak niet gehost op Europese grond. In Europa hebben we goede Europese wetgeving voor wat betreft privacy en rechten. Het was tijd voor verandering en zo begon ons avontuur. We wilden een omgeving creëren waar mensen zich vol vertrouwen konden begeven, een plek die niet alleen veilig is, maar ook verfrissend en opwindend. Met die visie in gedachten, gaven we vorm aan wat nu bekend staat als ons vernieuwende platform: U Tease Me.

Wat we bieden

  • U Tease Me is de virtuele plek waar respect voorop staat. Ongeacht je seksuele voorkeur - hetero, gay, bi, lesbisch - en wie je ook bent, ons platform is er voor jou. Hier kun je jezelf onderdompelen in een wereld van sensueel contact en je diepste verlangens delen met anderen;

  • Foto's en Video's Delen: jouw verhaal is uniek en verdient een podium. Deel foto's en sensuele filmpjes;

  • Live Gaan (XXL Abonnement): Met ons XXL abonnement kun je live gaan op je account. Geef je volgers een exclusief kijkje in je leven, deel intieme momenten, voer boeiende gesprekken en speel het spel van verleiding op een nieuw niveau. Andere gebruikers kunnen Live reageren op je stream;

  • Chatten: een connectie begint met een chat. Gebruik onze chatfunctie om discreet te communiceren met andere gebruikers. Deel gedachten, fantasieën en creëer opwinding met woorden terwijl je anderen leert kennen.

Bij U Tease Me streven we naar een omgeving waar iedereen met vertrouwen kan verkennen en verbinden, ongeacht seksuele voorkeur of genderidentiteit. Onze duidelijke Huisregels zorgen ervoor dat jouw ervaring op ons platform spannend, veilig en zorgeloos is.

Moderatoren en veiligheid

We begrepen dat veiligheid niet alleen draait om technologie maar ook om actieve monitoring. Daarom hebben we toegewijde moderatoren op ons platform die constant een oogje in het zeil houden. Ze reageren snel en adequaat op eventuele zorgen, waardoor we een veilige ruimte kunnen waarborgen.

We geven onze gebruikers ook de mogelijkheid om chats, posts en accounts te rapporteren. Zo kunnen onze gebruikers ongewenste situaties aankaarten - wat bijdraagt aan het behouden van onze positieve sfeer. Bovendien hebben we geavanceerde technologie, zoals Kunstmatige Intelligentie (AI), ingebouwd in ons platform. Deze AI werkt onopvallend op de achtergrond om ervoor te zorgen dat alles plezierig blijft en leert tevens van de content die gebruikers rapporteren als vervelend of ongewenst. Het houdt een oogje in het zeil en helpt ongepast gedrag te identificeren.

Samengevat: onze toegewijde moderators, rapportagemogelijkheden en slimme AI zijn essentiële bouwstenen van ons platform, waardoor we een ruimte kunnen bieden die niet alleen opwindend is, maar ook veilig en zorgeloos voor iedereen.

Abonnementen

Je kunt gratis lid worden op U Tease Me om in contact te komen met anderen, een profiel bij te houden, foto's en video's te uploaden en meer. Wil je extra functionaliteiten zoals Live Streamen, Posts Boosten en meer? Dan heb je de mogelijkheid om je te abonneren. Op dit moment zijn er drie abonnementsvormen beschikbaar: Lite, Pro en XXL.

Feature verzoeken

De pakketten kun je hier terugvinden en je ook meteen abonneren als je al lid bent.

Het platform is eigenlijk nooit klaar / af. We luisteren graag naar onze bijdragers / testers om maandelijks nieuwe functies te ontwikkelen of aan te passen. Heb je zelf een leuke feature / aanbeveling voor U Tease Me? Neem dan nu contact met ons op of stuur een e-mail naar support@uteaseme.com.

Lid worden

Betreed vandaag nog de wereld van U Tease Me en ontdek een erotisch contact platform dat draait om jouw plezier, ontdekking en interactie, in een omgeving die veilig en uitnodigend is. Klik hier om je te registreren! Voel je welkom.