Welkom testers!

Last updated on Sep 04, 2023

Welkom bij U Tease Me!

We willen jou van harte welkom heten bij het U Tease Me testteam! We zijn blij dat je de tijd neemt om ons te helpen.

Jouw rol als tester is van onschatbare waarde bij het ontdekken van eventuele problemen of verbeteringen op ons platform. We moedigen je aan lekker aan de slag te gaan, actief deel te nemen en alle feedback met betrekking tot jouw gebruikerservaring met ons te delen.

Wij verzoeken je vriendelijk om alle vragen, opmerkingen of feedback door te sturen naar test@uteaseme.com en niet via privéberichten aan moderatoren of beheerders op het platform. Zo houden wij overzicht en zijn onze platform ontwikkelaars ook direct op te hoogte. Dank je wel.

Allereerst: belangrijk!

Na het aanmaken van je account vragen wij je om 'Tweestapsverificatie' in te schakelen in je account. Zo blijft je Testers Account veilig, nu en in de toekomst.

1. Klik op je Profielfoto rechtsbovenin en kies voor Instellingen

2. Kies voor Veiligheid & Wachtwoord en kies vervolgens voor Tweestapsverificatie

3. Schakel de optie in

Dit zorgt er voor dat je na het inloggen nog een extra beveiligingslaag om je account heen hebt. Je krijgt per e-mail een extra code om in te kunnen loggen. Wil je meer lezen over Tweestapsverificatie? Klik dan hier en lees ons Support Artikel over Tweestapsverificatie.

Privacy?

We hebben een speciaal artikel geschreven omtrent ons beleid voor wat betreft Privacy. Dit artikel is hier te lezen. Het platform inclusief profielen en foto's zijn alleen te bekijken als je een account hebt op U Tease Me. Gebruikers of zoekmachines kunnen jouw profiel dus nooit bekijken. Standaard staan jouw privacyinstellingen op 'Alleen leden' voor elementen als posts, foto uploads en dergelijke. Je profiel- en omslagfoto zijn altijd openbaar zichtbaar - mits je ingelogd bent / in het bezit bent van een account.

Abonnementen / betaalsysteem

We willen je erop wijzen dat ons betaalsysteem momenteel niet functioneert omdat wij in afwachting zijn van de koppeling met onze betalingspartner, Buckaroo. We verwachten dat dit in week 36 is geïntegreerd.

Tijdens deze testperiode:

1. Uploaden van video's en foto's:

• Probeer verschillende soorten media te uploaden.

• Hoe is de ervaring met het uploaden? Is het snel genoeg? Hoe is de kwaliteit?

Op de homepage kun je bij 'Wat wil je delen?' posts delen. Als je hierop klikt opent er een kleine popup met de vraag wat je wil doen.

2. Reageerfunctie:

• Test de mogelijkheid om te reageren op inhoud van andere gebruikers.

3. Chatfunctie:

• Start gesprekken met andere gebruikers en test de chatfunctie.

• Je kunt een groepchat maken door meerdere gebruikers op te geven bij het beginnen van een nieuwe chat.

Een nieuwe chat beginnen doe je als volgt:

Op je mobiel of tablet:

Klik je bovenaan in het menu op de chatwolkjes en kies je vervolgens voor 'Stuur een nieuw bericht'.

Op je laptop of computer:

Klik je rechtsonderin het scherm op het chatwolkje met een +je.

4. Audio- en videobellen:

• Voer audio- en videobellen uit met andere testers.

• Controleer de geluids- en beeldkwaliteit en meld eventuele verbindingsproblemen.

Een audio- of videogesprek starten doe je door op het telefoon of cameraicoon te klikken in een chat.

Vermeld bij feedback altijd het apparaat (merk, model en versie van besturingssysteem) dat je gebruikt.

Daarnaast hebben we twee andere leuke interactieve functies geïmplementeerd: gebruikers kunnen nu polls en groepen aanmaken om hun interactie op ons platform nog interessanter te maken.

Vertalingen

Omdat het platform door onze ontwikkelaar achter de schermen in het Engels is opgebouwd (wat het makkelijker maakte voor de vertalingen naar het Nederlands, Spaans, Frans, etc.), kan het zijn dat sommige 'labels' nog niet goed vertaald zijn of dat bepaalde meldingen een gekke zinsverloop hebben. Geef dit vooral door.

Updates

We werken constant aan het verbeteren van U Tease Me. Elke maand brengen we nieuwe functies en verbeteringen uit om de gebruikerservaring te verbeteren. In geval van urgentie, zoals foutmeldingen of functionaliteiten die niet goed werken, zullen we updates versneld doorvoeren om eventuele problemen snel op te lossen.

Hoe geef ik Feedback?

Om feedback te geven over jouw ervaringen met deze functies en eventuele andere aspecten van U Tease Me, vragen we je om al jouw bevindingen, suggesties en eventuele problemen te verzamelen en deze te sturen naar ons ondersteuningsteam via test@uteaseme.com. We waarderen alle feedback, groot of klein, omdat dit ons zal helpen om ons platform te verfijnen. Als je veel punten hebt verzameld verzoeken wij je om niet per onderwerp een e-mail te sturen, maar deze te verzamelen in één e-mail.

Samen kunnen we U Tease Me tot een geweldig nieuw platform maken voor jou en iedereen.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens het testen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Team Support via support@uteaseme.com. We staan altijd klaar om je te helpen.

Bedankt voor jouw waardevolle bijdrage en voel je welkom!